Werkruimte-instellingen
Zoek werkruimte-, winkel- en persoonlijke instellingen en begrijp welke wijzigingen automatisch worden opgeslagen.
Wat deze gids behandelt: U opent het juiste instellingengebied en weet welke wijzigingen van invloed zijn op een werkruimte, winkel of alleen uw account.
Instellingen zijn gegroepeerd op bereik. Bevestig de werkruimte- en winkelnamen voordat u toegang, facturering, domeinen, scripts of verwijderingsopties wijzigt.
Navigatiepaden:
- Werkruimtenaam → Instellingen opent werkruimte-instellingen.
- Gebruikersavatar → Instellingen opent eerst Mijn instellingen.
- Winkelkaart → Instellingen opent instellingen met dat project in context.
Voordat u begint
- Bevestig de werkruimte en, voor winkelinstellingen, de groep Winkel: winkelnaam.
- Wacht tot de status Opslaan verdwijnt voordat u de pagina verlaat.
- Lees de uiteindelijke bevestiging voordat u wijzigingen aanbrengt in toegang, facturering, domein, script of verwijdering.
Belangrijke knoppen en resultaten
| Besturingselement | Wat gebeurt er nadat u het selecteert |
|---|---|
| Naam of Beschrijving | Slaat automatisch een geldige werkruimtewijziging op nadat u klaar bent met bewerken. |
| Werkruimte Instellingen | Schakelt de instellingencontext naar die werkruimte. |
| Nieuwe werkruimte | Opent werkruimtecreatie wanneer het account een ander account kan maken. |
| Werkruimte verwijderen | Opent een destructieve bevestiging waarvoor de volledige werkruimtenaam vereist is. |
Instellingensecties
| Bereik | Secties die momenteel worden weergegeven | Opmerkingen |
|---|---|---|
| Werkruimte | Algemeen, Leden, Plan & facturering, Gebruik & tegoed | Ledenrollen bepalen welke wijzigingen slagen. |
| Winkelproject | Algemeen, Domein, Aangepaste scripts, Agent | Experimenten verschijnt alleen wanneer ingeschakeld. Projectsecties verschijnen alleen met een winkel in context. |
| Persoonlijk | Mijn instellingen, Werkruimten | API-sleutels is voorwaardelijk. Persoonlijke wijzigingen behoren tot uw account. |
Werkruimtegegevens bijwerken
- Open werkruimte Instellingen → Algemeen.
- Bevestig de werkruimtenaam bovenaan het instellingenpaneel.
- Bewerk Naam of Beschrijving.
- Bekijk hoe de opslagstatus verandert van Opslaan naar Opgeslagen.
- Houd het paneel open totdat het opslaan is voltooid.
Deze velden worden automatisch opgeslagen. Een lege of ongeldige naam wordt niet opgeslagen. Als het opslaan mislukt, kan Runner de laatste serverwaarde herstellen en een fout weergeven. De werkruimtebeschrijving accepteert tot de limiet die door het veld wordt weergegeven, momenteel 500 tekens.
Het bijwerken van werkruimtegegevens vereist voldoende werkruimtemachtiging. Alleen een eigenaar kan een werkruimte verwijderen, ook als een andere rol een deel van de instellingeninterface kan zien.
Instellingencontext wisselen
- Open Werkruimten vanuit Mijn instellingen.
- Controleer elke werkruimtenaam, weergegeven plan en aantal leden.
- Kies Instellingen bij een andere werkruimte om de instellingencontext te wisselen.
- Kies Nieuwe werkruimte om werkruimtecreatie te openen wanneer deze beschikbaar is.
Het verlaten van een werkruimte wordt afgehandeld via Leden, niet vanuit de persoonlijke Werkruimten-lijst.
Een werkruimte voorzichtig verwijderen
- Open werkruimte Instellingen → Algemeen.
- Zoek Werkruimte verwijderen.
- Lees de bevestiging en de naam van de betreffende werkruimte.
- Voer de volledige werkruimtenaam alleen in wanneer dit het beoogde doel is.
- Annuleer als gegevens van een winkel, gesprek, lidtoegang of werkruimte beschikbaar moeten blijven.
De enige werkruimte kan niet worden verwijderd via de interface.
Toegangsstaten en probleemoplossing
| Status | Betekenis | Wat u moet doen |
|---|---|---|
| Opslaan | Runner slaat een automatische wijziging op. | Houd het instellingenpaneel open. |
| Opgeslagen | De meest recente geldige veldwijziging is geaccepteerd. | Ga verder of sluit instellingen. |
| Opslagfout en oude waarde keert terug | De wijziging is niet geaccepteerd. | Corrigeer de waarde, bevestig uw machtiging en probeer het opnieuw. |
| Maak uw eerste werkruimte | Uw account heeft geen beschikbare werkruimte. | Gebruik de creatieactie om door te gaan. |
| Werkruimtetoegang geweigerd | Uw account kan die werkruimte niet openen. | Kies Ga naar uw werkruimte. |
| Vernieuwingsscherm | De werkruimte is niet actief. | Kies Plan vernieuwen als u gemachtigd bent, of schakel werkruimten. |
| Een sectie ontbreekt | Het is niet beschikbaar voor de huidige rol, projectcontext, plan of functietoegang. | Bevestig de context en vraag de werkruimteeigenaar indien nodig. |